Slide background
Slide background
Slide background

 

  • Pupcursus

Hierbij is contact leggen, omgang met de hond en socialiseren met andere honden het belangrijkst.
Daarnaast wordt er met toestellen geoefend voor ontwikkeling van de motoriek van de hond en wordt  met een speelse vorm het volgen, zitten en liggen aangeleerd.

 

  • Vervolg Pupcursus

Dit is een herhaling van de eerste pupcursus. Daarnaast zijn er nieuwe oefeningen voor de hond en het baasje. Zoals de hond vooruit sturen en af laten liggen, maar ook de toestellen worden groter en uitdagender

 

  • Cursus voor oude of moeilijkere honden

Deze cursus is, zoals de naam al zegt een cursus voor een oudere en/of moeilijkere hond en zijn of haar baasje. De bedoeling van deze cursus is, het baasje en de hond basisvaardigheden aan te leren. Of een beter overwicht op de hond te krijgen in geval van een moeilijkere hond.

 

  • Cursus Basiscertificaat

Honden die talent hebben voor speuren, revieren en geurproeven, hebben de mogelijkheid om door te gaan voor basiscertificaat zoekhond (KNPV niveau). Hierbij wordt een zeer uitgebreide cursus aangeboden.

 

  • Cursus Behendigheid

Behendigheid, is een actiespel waar het plezier van baas en hond voorop staat! Hierbij gaat het erom dat de hond een parcours, bestaande uit een aantal verschillende hindernissen zo goed mogelijk aflegt.

 

  • Cursus Hoopers

Bij deze sport legt de hond zelfstandig een parcours af onder begeleiding van zijn eigenaar die op afstand aanwijzingen geeft. Het parcours bestaat uit een aantal hindernissen; hooper, tunnel, ton en hek.
Voor meer info over cursus Hoopers:
Karin, 0613627407